TERUG Nederlands Nederlands 
Bedrijfsprofiel

Wij introduceren: TWN-International B.V. ( voorheen: TWN B.V.)

Voorgeschiedenis:

Maart 1988: start van Topax West Nederland B.V. ( verkort : T.W.N. B.V.) als handelsagent / distributeur voor Henkel Nederland B.V. (thans : Ecolab B.V. ) voor de regio : Noord-Zuid Holland en het westelijk part van Utrecht. Eigenaar : Eric HŲwig

Ondersteuning op hygiŽnisch gebied aan, en levering van reinigingings- desinfectieproducten en systemen aan klein- en middelgrote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

April 2005: na uitvoerig, onderling overleg beŽindiging van de relatie.

Mei 2005: Start van: TWN-International B.V. (voluit: Trading Dr.Weigert National Ė International B.V.).
De kapitaalletters : A,B,C,D in ons bedrijfslogo staan voor:
Advanced Businessorientated Chemical Designs.
 

Doelstelling: een continuering van ons bedrijfsprofiel als over de afgelopen ruim 17 jaar, met inachtneming: minimaal een gelijkwaardige productprogramma- en kwaliteit en met een ongewijzigd accent op dienstverlening.
 

Door een samenwerking met Dr.Weigert GmbH & Co. OHG menen wij hier in alle opzichten aan te kunnen voldoen.
Dr.Weigert GmbH & Co. OHG , opgericht in 1912, is een Internationaal chemisch georiŽnteerd concern en kan bijv. in meerdere landen bogen op een vooraanstaande positie als toeleveringsbedrijf aan sectoren op medisch-,verzorgingsvlak.
Aanvullende , algemene, informatie vindt u op: www.drweigert.de 

Onder de nieuwe bedrijfsnaam zal TWN-Int. zich nationaal profileren als hygiŽnespecialist voor de voedingsmiddelenindustrie.
Activiteiten in de zuivel- frisdrank en bierindustrie zullen gezien het volledige productenprogramma
en knowhow van Dr. Weigert, gekoppeld aan beschikbare kennis en ondersteuning van- en door derden,
geleidelijk aan het pakket van TWN-Int. worden toegevoegd.
Met TWN-International wordt tevens al een knipoog gegeven voor mogelijke activiteiten buiten Nederland op een wat langere termijn.

Met TWN-International B.V. als uw adviseur en toeleveringsbedrijf zullen mogelijke hygiŽne problemen
professioneel- en adequaat worden geŽlimineerd.De missie van TWN International BV vormt een belangrijke basis voor de totale bedrijfsvoering. Alles wat we denken en doen sluit hierbij aan of is er een afgeleide van.

TWN International BV investeert in een langdurige relatie met haar medewerkers, klanten en leveranciers waarbij wederzijds vertrouwen, respect en een flexibele instelling de basis vormen voor het realiseren van elkaars verwachtingspatronen.
 

© 2013 TWN International B.V.